ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να εντοπίσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε, εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο παρακάτω πλαίσιο και πατήστε το κουμπί "Εντοπισμός". Αυτό θα το βρείτε στο email επιβεβαίωσης που σας έχουμε στείλει.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί και θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παράδοσης της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που είχατε επιλέξει.

παρακολούθηση παραγγελίας

SPEEDEX COURIER

Μεταφερθείτε στον ιστότοπο της εταιρίας SpeedEx Courier όπου μπορείτε να εισάγετε τον μοναδικό αριθμό παρακολούθησης που σας έχει αποσταλεί και να μάθετε που βρίσκεται το δέμα σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αν έχετε επιλέξει αποστολή με Μεταφορική Εταιρία ή κάποιον άλλον τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε ακριβώς την κατάσταση της παράδοσης του δέματος σας.

ΕΥΚΟΛΕΣ & ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δείτε τα παρακάτω 3 απλά βήματα ώστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και σε χρόνο μηδέν!
ΒΗΜΑ 1

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε στο ‘καλάθι’ σας και έπειτα μεταβείτε στη σελίδα του ‘ταμείου’ για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΒΗΜΑ 2

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Επιλέξτε πως θα σταλούν τα προϊόντα σε εσάς – με μεταφορική εταιρία, εταιρία Courier ή μπορείτε πολύ απλά να έρθετε να τα παραλάβετε.

ΒΗΜΑ 3

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θα πληρώσετε την παραγγελία σας – με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεσή ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Λάβετε απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Απαντήσεις με σιγουριά και αξιοπιστία για όλα σας τα ερωτήματα.

Δευτέρα με Παρασκευή από 07:30 έως 16:30